Training | Coaching | Advies | Op Maat

Over Olga

Leren en ontwikkelen, dat doe ik het liefst, met alles wat er is. Ik werk aan duurzame gedragsverandering voor een lekkere balans tussen werk en privé, een sterk team, mentale gezondheid of rust in ouderschap bij extra zorgen. Daar kan je voor bij mij terecht.

De drijver achter de vitaliteit

Ik ben een ambitieus mens, moeder van twee leuke dochters, partner van Joost en baasje van hond Lou, én gek op Terschelling. Maar ben ook zus, dochter, vriendin, onderneemster en nog vele andere rollen die ik zo goed mogelijk probeer te vervullen… Al die ballen in de lucht houden? Dat is onmogelijk en hoeft ook niet. En laat dat nu net de kern van mijn vitaliteitsaanpak zijn. Hoe blijf je je energiek, vol passie, duurzaam ontwikkelen? Wat doe je als het even tegenzit, hoe blijf je dan veerkrachtig? 
Ik krijg altijd weer energie, creativiteit én rust in de natuur. Waar krijg jij energie van? Hoeveel tijd spendeer jij aan je energie gevers? Vaak vergeten we dit in de hectiek van het leven, maar het is zo belangrijk. Zet jouw ontspanningsmomenten op 1 op je to-do-list, en verwerk ze positief in je wachtwoord! Geïnteresseerd in mijn verdiepende en pragmatische aanpak? Samen onderzoeken we hoe jij vol energie je potentieel in werk en/of thuis ONT-wikkelt en tot wasdom brengt. Niets is mooier om te begeleiden.

Vitaliteit als bron
Door mijn persoonlijke uitdagingen werd ik nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen. Zo ontstond in 2016 mijn unieke vitaliteit aanpak ‘vol energie zijn’.

Niet alleen voor ouders; iedereen ervaart soms stressvolle periodes waarin balans essentieel is. Maar hoe is jouw veerkracht, waar focus jij je op? Hoe accepteer je wat je tegenkomt? Jouw pad naar balans is uniek en wordt gevormd door je talenten, ervaringen en keuzes uit het verleden. Af en toe is het fijn dat samen met iemand goed te onderzoeken.

Lessen uit het verleden
Door de jaren heen heb ik diepgaande inzichten verworven over stress, vitaliteit en de sleutels tot duurzame inzetbaarheid. Ik leerde hoe overwerkte emoties persoonlijk leiderschap beinvloeden en hoe teams effectiever samenwerken door juist elkaars verschillen te waarderen. Ik zag hoe succesvolle leiders handelen met verstand, compassie en daadkracht. Zij zetten zelf de standaard met een goed voorbeeld.

Wil je in jouw organisatie ook een omgeving creëren waar werkgeluk en vitaliteit centraal staan? Zodat je mensen blijvend bindt en boeit? Het zorgt niet alleen voor een duurzame inzet van jezelf of je team, maar houdt iedereen gemotiveerd en betrokken.

Hoe werk ik?

Leren en ontwikkelen in een positieve omgeving vind belangrijk. Ik ben nieuwsgierig, oprecht en daadkrachtig. Sinds mijn jonge jaren heb ik als middelste in een eenouder gezin goed leren intunen en moeten dealen met het gemis van een jong overleden vader. Dit zijn, hoe gek ’t ook klinkt, mijn talenten geworden. Het maakt mij naast betrokken, ook ervaringsgericht en gevoelig voor ontwikkeling in groepsdynamiek en op persoonlijk leiderschapsvlak. Dit zie je terug in mijn aanpak.

Het maakt me een pragmatische en creatieve sparringpartner.
Wil jij persoonlijk of in jouw organisatie aan de slag met deze thema’s, wees welkom:

  • Amplitief, preventief, curatief aan de slag met vitaliteit of persoonlijke effectiviteit
  • Verbindend leiderschap ook bij lastige thema’s
  • Een effectievere samenwerking 
  • Gespiegeld worden op thema’s 
  • Een betere balans, rust in je hoofd
  • Een omgeving creëren waar werkgeluk & vitaliteit centraal staan 
  • Een fijne energiebalans zowel thuis als op je werk

Alles wat je aandacht geeft groeit, dus… waar geef jij aandacht aan?